HOME   DE FILM   CROWDFUNDING   INVESTEER   AANMELDEN

PREMIERE TIEN JAAR WACHTEN OP APPLAUS

Dinsdag 14 februari 2017.
Onder toeziend oog van Olympische rijders, Elfstedenwinnaars en ruim tweehonderd andere geïnteresseerden, is Tien jaar wachten op applaus in premiere gaan in een uitverkochte zaal 1 van de bioscoop Kino in Rotterdam. Oud bondscoach Henk Gemser eerde uitvinder wijlen Prof. Dr. Ing. Van Ingen Schenau na afloop, in een korte speech. De oud teamgenoten die aan de wieg stonden van de doorbraak van de klapschaats, ontmoetten elkaar na afloop weer voor het eerst sinds jaren. 

Premiere in bioscoop Kino Rotterdan

Premiere in bioscoop Kino Rotterdan

IK VRAAG UW HULP!

Voor de realisatie van de filmTien Jaar Wachten Op Applaus, heb ik €15.000,- ingezameld via crowdfunding. Nu de film af is, willen we de film internationaal op de kaart zetten, en daarvoor is wederom budget nodig. Steun dit project, en stort uw bijdrage op NL 28 ABNA 0477 2470 o.v.v. vrijwillige bijdrage Tien jaar wachten.

DINSDAG 14-02 FEESTELIJKE PREMIERE IN KINO ROTTERDAM

Dinsdag 14 februari zal Tien Jaar Wachten Op Applaus in premiere gaan in de grote zaal van de recentelijk gerenoveerde bioscoop Kino, aan de Gouvernestraat in Rotterdam. Graag zo spoedig mogelijk aanmelden via het aanmeldformulier (alleen voor genodigden).

Datum: 14-02-2017
Locatie: Kino, Gouvernestraat 129-133 Rotterdam
Dresscode: feestelijk

Houd rekening met beperkte parkeermogelijkheden voor de deur. Kino is op loopafstand van Rotterdam Centraal.


DE FILM

Een uitvinding die door de top van de schaatswereld altijd werd weggehoond, blaast een clubje jonge schaatsers nieuw leven in; tegen de stroom in, vol geloof in het onbekende. 
Deze onbevangenheid ligt ten grondslag aan een van de grootste sportrevoluties aller tijden: de klapschaats.

Andre Vreugdenhil (16), Raymond Barendse (15) en trainer Erik van Kordelaar (27) zijn zich geen seconde bewust van het feit dat ze geschiedenis aan het schrijven zijn. Maar hun keuze voor een voor gek versleten schaats, zal de schaatssport voor altijd veranderen. LEES MEER

 

 

DOWNLOAD HIER DE ALGEMENE VOORWAARDEN

 


* Zolang de voorraad strekt.

** In overleg